Ці індикатори є недорогим і ефективним способом для моніторингу впливу температури на продукти через весь ланцюжок поставок. Вони забезпечують необоротний запис впливу вище зазначеного температурного порога, який є точним і який легко інтерпретувати. Температурний Індикатор 3M ™ MonitorMark ™ працює краще, якщо він розміщений всередині ізольованих судноплавних коробок поблизу чутливого до температури продукту, де індикатор контролює температуру і вказує не тільки на те, що продукт піддається температурі, але також на те, як довго. Велике вікно індикатора відображає експозицію, менші вікна праворуч показують, як довго вплив температури мав місце, до 48 годин.
|
|
---|---|
Runout Time
|
14 днів
|
Рекомендоване застосування
|
Хлібобулочне виробництво, Напої та вода у пляшках, Chemický, Кондитерське виробництво, Молочні продукти, Яйця, Фрукти та овочі, Подрібнення зернових і олійних культур, М’ясо, БАД, Корм для домашніх тварин, Птиця, Морепродукти
|
Температура зберігання
|
22°C/72°F or less, 20-60% relative humidity
|
Термін зберігання
|
2 Year
|
Тип продукту
|
Час і температура
|
Тип тесту
|
Екологічний тест
|