1. Всі продукти 3M
  • 9860D Індикатор для контролю підвищення температури MonitorMark™ TTI, 10°C, 1 тиждень
  • 9860D Індикатор для контролю підвищення температури MonitorMark™ TTI, 10°C, 1 тиждень

    3M ID 7100001314
    • Недороге рішення для моніторингу впливу на продукт температури вище заданої межі протягом періоду 1 тиждень.
    • Самоклеюча основа для легкого кріплення до вторинної упаковки
    • Візуальні результати, які легко інтерпретувати
    • Результати вказують на експозицію і відносний час протягом якого відбувся вплив
     Більше…
    Деталі продукту

    Ці індикатори є недорогим і ефективним способом для моніторингу впливу температури на продукти через весь ланцюжок поставок. Вони забезпечують необоротний запис впливу вище зазначеного температурного порога, який є точним і який легко інтерпретувати. Температурний Індикатор 3M ™ MonitorMark ™ працює краще, якщо він розміщений всередині ізольованих судноплавних коробок поблизу чутливого до температури продукту, де індикатор контролює температуру і вказує не тільки на те, що продукт піддається температурі, але також на те, як довго. Велике вікно індикатора відображає експозицію, менші вікна праворуч показують, як довго вплив температури мав місце, до 48 годин.

    • Недороге рішення для моніторингу впливу на продукт температури вище заданої межі протягом періоду 1 тиждень.
    • Самоклеюча основа для легкого кріплення до вторинної упаковки
    • Візуальні результати, які легко інтерпретувати
    • Результати вказують на експозицію і відносний час протягом якого відбувся вплив
    Специфікації
    Overall Thickness (Metric)
    2 mm
    Product Key
    860D 3M MM 9860D 10C 50F 1 SEMANA LQV
    Runout Time
    7 днів
    Загальна довжина (метрика)
    95 mm
    Загальна ширина (метричні одиниці)
    19 mm
    Рекомендоване застосування
    Хлібобулочне виробництво, Напої та вода у пляшках, Chemický, Кондитерське виробництво, Молочні продукти, Яйця, Фрукти та овочі, Подрібнення зернових і олійних культур, М’ясо, БАД, Корм для домашніх тварин, Птиця, Морепродукти
    Температура зберігання
    22°C/72°F or less, 20-60% relative humidity
    Термін зберігання
    2 Year
    Тип продукту
    Час і температура
    Тип тесту
    Екологічний тест